Helt enkle Cakepops


Jeg hadde fortsatt kakesmuler igjen etter jeg hadde laget opp solsikkecakepops, så da lagde jeg «fort å gæli» noen enklere varianter med det jeg hadde for hånden. Kakesmulene er blandet med smørkrem for å holde bedre sammen. Så har jeg laget runde baller av dem og lagt dem i kjøleskapet en stund, pinnen er festet med litt smeltet sjokolade og så er hele dyppet i smeltet sjokolade. Pynten er rett og slett det jeg hadde i skapet, litt kokos, litt hakkede peanøtter, og litt pynt. Peanøtter og kokkos var en superhit sammen med sjokoladen, selvom det ikke ser like fancy ut.
Veldig gode!2 tanker på “Helt enkle Cakepops

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s