Helt enkle Cakepops


Jeg hadde fortsatt kakesmuler igjen etter jeg hadde laget opp solsikkecakepops, så da lagde jeg «fort å gæli» noen enklere varianter med det jeg hadde for hånden. Kakesmulene er blandet med smørkrem for å holde bedre sammen. Så har jeg laget runde baller av dem og lagt dem i kjøleskapet en stund, pinnen er festet med litt smeltet sjokolade og så er hele dyppet i smeltet sjokolade. Pynten er rett og slett det jeg hadde i skapet, litt kokos, litt hakkede peanøtter, og litt pynt. Peanøtter og kokkos var en superhit sammen med sjokoladen, selvom det ikke ser like fancy ut.
Veldig gode!Reklamer

2 tanker på “Helt enkle Cakepops

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s