Makroner


For en tid tilbake kom mamma og pappa på besøk og hadde kjøpt med seg makroner fra en cafe for å teste hvordan de smakte. Det var absolutt ingen «hit» – tørre og harde var dem med en mindre pen grønnfarge… og det virket ikke som det var noe fyll. Men jeg kunne jo såklart ikke la være å lure på om de virkelig skulle smake sånn som det der – siden det var så populært. Så da var det bare en ting å gjøre – lage egne! 
Jeg har brukt oppskriften og fremgangsmåten til Manuela på passion4baking ,   mandler malte jeg ikke selv, jeg kjøper nemlig ferdig mandelmel fra iherb (økologisk) , på disse bildene har jeg brukt mel fra merket NowFoods hvor mandlene er malt med skallet på – derfor er de litt brune og grove.  Jeg har fyllt dem med samme smørkrem som i solsikkeinnlegget mitt.  
Ble meget positivt overrasket – disse var kjempegode!!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s