Sukker med vaniljesmak – et lite tips!


 

Hei alle sammen!
Idag har jeg et lite tips å komme med. Hvis dere baker noe med vaniljestang og pleier å skrape ut frøene og kaste resten av stangen – slutt med det! Dersom du legger det som er igjen av vaniljestengene du bruker i et lufttett glass eller en boks med sukker så vill vaniljesmaken etterhvert sette seg i sukkeret og gi nydelig vaniljesmak til ting du baker!

Takk for at dere leser bloggen min, glem ikke å trykke «liker» på facebooklinken her hvis du liker bloggen, på facebooksiden er det bare å komme med spørsmål og oppskriftsforespørseler. Eller bli en følger av bloggen slik att du får beskjed når det er noe nytt her.

Hilsen Carro

1 tanke på “Sukker med vaniljesmak – et lite tips!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s