Sukker med vaniljesmak – et lite tips!


 

Hei alle sammen!
Idag har jeg et lite tips å komme med. Hvis dere baker noe med vaniljestang og pleier å skrape ut frøene og kaste resten av stangen – slutt med det! Dersom du legger det som er igjen av vaniljestengene du bruker i et lufttett glass eller en boks med sukker så vill vaniljesmaken etterhvert sette seg i sukkeret og gi nydelig vaniljesmak til ting du baker!

Takk for at dere leser bloggen min, glem ikke å trykke «liker» på facebooklinken her hvis du liker bloggen, på facebooksiden er det bare å komme med spørsmål og oppskriftsforespørseler. Eller bli en følger av bloggen slik att du får beskjed når det er noe nytt her.

Hilsen Carro

Reklamer

One thought on “Sukker med vaniljesmak – et lite tips!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s