Vakre Italia


 

Igår kom vi hjem fra Italia hvor vi har hatt det utrolig fint, vi var først 2 dager i Firenze – et helt fantastisk sted, så kjørte vi en lang tur langs Italias vestkyst for å så fortsette oppover i fjellene i Toscana. Der hadde vi æren av å være gjester i et nydelig bryllup på en gammel renessansegård da min nære venninne Stina giftet seg – det var som hentet ut av en film! Men denne bloggen handler jo først og fremst om mat – og enda viktigere , om kaker og søtsaker! Og Italia flommet over av lekre bakverk, marenger, biscotti, tiramisu og helt vannvittige isbarer. Jeg fikk smakt noe jeg lenge har hatt lyst til å smake, nemlig Siciliansk Cannoli.  Cannoli er rørformede kaker fyllt med en god krem som er basert på Ricotta ost, de smakte fantastisk. I en matbutikk fikk jeg tak på rør som man bruker for å få riktig form på kakeskallet, så nå skal jeg jakte på en god oppskrift og dele den med dere såklart!  Her har dere noen bilder av mat jeg så og smakte i Firenze, håper det kan være til inspirasjon!!!

Fantastisk iskrem!

 Pizza og andre godsaker

Cannoli er de som ligger til høyre med den hvite kremen og en kandisert appelsibit i midten

Denne har ligget inrullet i en serviett, men det går jo ann å se litt hvordan de skal se ut 🙂

 
 
 
 

Tiramisu

 
 
 
 
 
 
 

Jeg har plassert min blogg i Sarpsborgnorske bloggkart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s