Endelig på plass hos Matbloggerne – vi feirer med en GiveAway!


Etter mye jobb har endelig bloggen Sukkerfeen også flyttet inn til samlingsstedet Matbloggerne. Jeg håper att dette vill føre til nye lesere slik at bakeglede kan spres til flere. Det kommer også litt andre nyheter her på Sukkerfeen, bl.a skal jeg teste ut endel nye bakeprodukter som har kommet på markedet og skrive om disse på bloggen, dette gleder jeg meg veldig til.Vi feirer alt dette med en GiveAway idag og et kakepyntetips! Husk at du også finner Sukkerfeen på Facebook.

Dagens premie er et kjempefint utstikkersett! Med settet kan du ta ut cookies, brownies eller sukkerpasta i blomsterform i mange størrelser – bare fantasien setter grenser.

Nå er vinneren av giveawayen trukket og vinneren ble kommentar nr. 1 – Veronica Nordbø – Gratulerer!!!

 

Så til kakepynt-tipset. Forrige uke laget jeg en sjokoladekake som var til min Mormors bursdag. Jeg hadde først planer om å trekke den med fondant etc. som så mange gjør nå men dette har ikke jeg så mye eraring med og jeg synes ikke alltid det smaker så godt med all sukkerpastaen på. Hvis man ønsker en enkel måte å få en pen og blank overflate på kaken – og som smaker helt nydelig  – så har jeg bare en ting å si: Sjokolade ganache! Du lager det på null komma niks og heller det over kaken din så får du plutselig en nydelig overflate, så brukte jeg heller litt av fondanten/sukkepastaen til å lage noen enkle blomster og en sløyfe, resultatet ble veldig godt mottatt!

Hvordan du lager Sjokolade ganache finner du her.  

Jeg har plassert min blogg i Sarpsborgnorske bloggkart!

 

33 tanker på “Endelig på plass hos Matbloggerne – vi feirer med en GiveAway!

 1. har delt på facebook =) og legger igjen en kommentar her….
  jeg følger med…
  legger dette inn på bloggen min også i løpet av dagen 🙂

 2. Så flott at du har kommet med der. Blir gøy å fortsette å følge deg, og sjekke ut testingen din av nye ting på kjøkkenet.
  Kaken ser helt nydelig ut 🙂
  Lykke til.

 3. Det var ett veldig godt tips som jeg skal prøve ved første anledning !! synes det er veldig morsomt med sukkerpasta , men ett styr og lage og altfor søtt 😉

  har deg på facebook for leeeenge siden 🙂

 4. Blir selvfølgelig gjerne med i trekningen 🙂 Gratulerer med så mange treff og for plass hos Matbloggerne!! Hipp, hipp 🙂

 5. Har prøvd flere av dine oppskrifter og får de aller fleste til på første forsøk 🙂 Er en liten søtmoms og liker å bake til familie og venner 🙂
  Deltar selvfølgelig på denne giveawayen også, har vært medlem på fb. en stund nå 🙂 Elsker alle de deilige oppskriftene du legger ut! 🙂

 6. Du har en saa fin blogg og som sagt foelger jeg stadig med paa hva slags godsaker du legger ut. Er gjerne med paa giveawayen, og deler paa FB.
  Hilsen Camilla

 7. Klart jeg vil være med i trekning, alltid like morsomt det. Bloggen har blitt kjempefin.

  Mvh
  Ragnhild Hals Amsrud
  Skogvegen 31
  6415 Molde

 8. Utrolig fin side du har. Her finner jeg tips jeg aldri ville tenkt på og gjøre selv. Samt mange herlige og utrolig fantastiske oppskrifter!!!! Mange er allerede laget, mange er lagret 😛 og venter på anledningen til og bli brukt!! Takk for at du hjelper «oss» små håpløse «bakere»

 9. Det nye designet på bloggen er knall bra og jeg deltar gjerne på giveaway 🙂

  Super blogg og mange delikate fristelser 😉

 10. Tilbaketråkk: Saftige Sjokolade Cupcakes med Vaniljesmørkrem | Sukkerfeen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s