Giveaway med kjempeflotte premier – vinnerne er trukket!!


Hei alle sammen!

Nå er det på tide med noe jeg har gledet meg lenge til – årets første Giveaway!!!
Denne gangen har jeg vært så utrolig heldig å få kjempefine premier fra BoNordisk, disse produktene har jeg brukt og skrevet om her tidligere selv også så jeg er veldig glad for å kunne gi dem bort til en heldig leser. For å være med i trekningen skriver du en kommentar i kommentarfeltet under med navn og e-post adresse. Jeg blir veldig glad om du liker og deler facebook siden min men dette er ikke noe krav for å være med! Nå til det mest spennende:PREMIENE!!

For ikke så lenge siden hadde jeg et innlegg om Makroner og et makronsett som var kommet på markedet, for dere som ikke har lest innlegget så kan dere lese det her. I samarbeid med BoNordisk har jeg nå gleden av å dele ut et Makronsett med makronmatte og den kjempefine kakesprøyten (i rosa!) som første premie!!  

 Som om det ikke var nok så har jeg også fått lov til å dele ut et sett med 8 st nydelige ildfaste hjerteformer! Dette blir altså andre premien, så 2 av dere vinner denne gang. Disse formene har jeg selv også og jeg er kjempeglad i dem , de er så kjempe flotte å servere desserter i og kan brukers til så utrolig mye forskjellig.

Nå er vinnerne av denne flotte Give-awayen trukket!!

Jeg har brukt random.org slik at det skal bli mest mulig rettferdig. Vinneren av førstepremien – det flotte  Makronsettet ble: kommentar nr. 85 – Camilla! Ser at det er flere Camilla med , men dette er altså kommentar nr. 85.  Jeg sender deg en mail, GRATULERER SÅ MASSE!!

 

 

 

 

 

 

Nå til de flotte hjerteformene – disse gikk til kommentar nr. 67 – Hilde R – GRATULERER SÅ MASSE!!! Jeg sender deg en mail.

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere som ikke vant fortsetter å følge med på bloggen for det kommer helt sikkert flere konkurranser snart!!!

Vill også informere om at jeg kommer til å starte med litt kurs i år. På kurset vill jeg gjenomgår litt generell cupcakes pynting og hvordan man lager disse solsikke cupcakesene.

 Min plan er å tilby kurs hjemme hos de som ønsker, slik at man kan gjøre det til en hyggelig venninnekveld. Jeg føler at det er en veldig koselig løsning som alternativ til å leie et lokale hvor det fort blir mye folk og støy. Da har man bedre tid til å snakke sammen, kan tilpasse kurskvelden og prøve seg frem. Jeg tenker at det bør være minimum 5 deltakere. Først og fremst Østlandsområdet. Er noen intressert i dette? Ta kontakt på caroline.cornelia@gmail.com så svarer jeg så fort jeg kan.

102 tanker på “Giveaway med kjempeflotte premier – vinnerne er trukket!!

 1. moro med giveaway, flotte premier, og du har en kjempefin blogg 🙂 Masse lykke til med kurser framover og 🙂

 2. Oj, så flott give away! Jeg er selvsagt med. Liker deg også på FB og skal dele linken til denne gie awayen der med mine følgere!

  Jeg krysser fingrene for at jeg vinner. Får nemlig aldri til makroner og tror nok at makronsettet vil hjelpe masse!

 3. Så mye fint 🙂 Og så mye bakelyst på bloggen! Oppdaget denne bloggen nå pga giwe-away`en , men kommer nok garantert til å kikke innom her flere ganger ja 🙂

 4. Det var første gangen jeg var inne på bloggen din i går, og den er nå lagt til i favoritter. Kjempe bra blogg, men mye spennende å prøve seg på. Har tenkt å lage Chocolate Chip Cookies i dag og har veldig lyst å prøve meg på Carros Oreoiskake så fort det er litt plass i fryseren 🙂 Gleder meg til å følge med videre.

 5. Kjempefin blogg du har! og ikke noe i mot givaway 😉
  hadde virkelig trengt macronsettet da jeg er middels dårlig i macronlaging, men koselig bare å være med 🙂

 6. Hei. første gang jeg titter på bloggen din,men kommer igjen. spennende! Deler også gjerne. keep up the good works :O)

 7. Tøft! Hadde vært morsomt å se om jeg fikk til å å bake noe fint (og godt) med disse! Gratulerer til vinneren, iallefall! :o)

 8. Kjempefine premier og fine sider for en som er kakemons og ikke minst dessertmons 🙂
  Utrolig mye inspirerende på deres sider:-) deler gjerne med mine venner og håper selvsagt på en gevinst 🙂

 9. Hei! Åh, så gøy, jeg har prøvd utallige ganger å lage makroner på vanlig stekebrett, men blir like skuffet hver gang jeg tar dem ut av ovnen. Hadde vært fantastisk med et slikt sett, så – jeg vil kjempegjerne være med i trekningen! HIlsen Kamilla 🙂

 10. Hei!
  Denne giveawayen er jeg gjerne med paa! Saa flotte premier! Igjen maa jeg faa si at du har en utrolig fin blogg!
  Hilsen Camilla

 11. Oi – så fin premie. Jeg er en elendig baker, men får vanvittig lyst til å gjøre et nytt forsøk når jeg ser på alle de lekre sakene du tryller frem!! Kanskje jeg kan klare noe lignende med litt innsats etterhvert jeg også..:)) Herlig, inpsirerende blogg iallefall.

 12. For noen fantastisk fine premier! Det er klart jeg vil være med i trekningen. 🙂
  Liker på facebook. Ha en fortsatt fin uke. Vennlig hilsen Pia.

 13. •••♦••• Takk for en fin og inspirerende blogg •••♦•••

  ► og for en premie! =))
  ► denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg =)

  ——> jeg er følger, og har delt link samt tipset alle mine 276 facebook venner via privat melding

  Hilsen Kirsti (trondhf@hotmail.com)
  Ha en fin kveld!

 14. E ivrig leser av bloggen din, og vil gjerne melde min interesse på giveaway :))) Flott inspirasjon til alle oss hobbybakere 🙂

 15. Synd jeg bor så langt borte, kunne godt tenkt meg å være med på kurset. Jeg får heler glede meg over at jeg kan delta i trekningen! : ))

  mari_gull(at)yahoo.no

 16. Så flotte premier som dette ønsker jeg ikke til meg selv, men til min datter som er et kjempeflott menneske! Er med på loddtrekkingen!

 17. Har akkurat oppdaget bloggen din, og må bare si at jeg synes den er fantastisk!!! Så jeg er definitivt med på denne give-awayen!! 😀

 18. I 2012 skal jeg lage ET HJERTE HVER ENESTE DAG!

  «Min» healer sa: «Du må leve mer fra hjertet!» En psykoterapeut sa: «Du tenker for mye!» En venn sa. «Du må være snillere mot deg selv!» Jeg lurer: «Hvordan gjør jeg det?» Vel – i 2012 skal jeg lage et HJERTE hver eneste dag – I garn, i stoff, i papir, i kakeform, i matlaging, i dekorasjon, i maling, i sand, i akvarell! Eller som det åpenbarte seg morgenen 2. januar da min kjære oppdaget et hjerte i koppen jeg hadde drukket av kvelden før!

  Det er nå 18. januar og over 18 hjerter er produsert! Ingen foreløpig gjennom stekeovnen, men det håper jeg lar seg gjøre når jeg har vunnet hjerte-kakeform og brett for makroner! (Som vil få små søte melishjerter på toppen før servering!)

  Trine D.

 19. ═══ ೋღ☃ღೋ ═══
  ✿ Å for en utrolig inspirerende side.
  ✿Jeg liker siden din veldig og vil gjerne
  ☆være med i trekningen.
  Krysser fingrene og ønsker…
  Mvh Monica Karin
  ═══ ೋღ☃ღೋ ═══

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s