Kursforberedelser og Sprøyteteknikker


Hei alle sammen!

Nå om dagen driver jeg med kursforberedelser og bestilling av materiale. Dette er selvfølgelig kjempegøy! I den forbindelse tenkte jeg å vise dere litt bilder av ulike  sprøteteknikker og stiler som jeg kommer til å gå igjennom på kurs.  Håper disse bildene kan være til inspirasjon og at det får frem litt bakeglede! Cupcakes er ikke bare godt men det er også veldig morsomt å lage og en utrolig flott gave å gi bort. Disse muffinsformene er fra nettbutikken Strössel & Annat , de har en plasthinne innerst som gjør at smøret holder seg inne i Cupcakesen og gir saftige , gode mufifins  og uten de stygge flekkene som det blir på mange papirformer. Du trenger heller ikke bruke muffinsbrett når du steker disse, også er de så nydelige – jeg elsker dem!

Cupcakes som er på bilde her er laget etter denne oppskriften. Men med en hvit sjokoladefrosting istedenfor smørkrem (oppskrift på denne kommer etterhvert).  Jeg bruker Wilton tipper og de jeg har brukt her er: 1B , 1M, 1F og 2D. Mer info om kurs finner dere her: Cupcake Kurs.

Smakebiter på kursutstyret

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s