Happy Valentines – og test av Cupcakemix


Imorgen er det Valentines day , dagen som er satt av til  å vise de vi er glad i hvor mye de betyr for oss. En dag som kan minne oss om å ikke ta menneskene rundt oss for gitt og at en liten oppmerksomhet kan bety så mye. Her i huset er det mye som skjer for tiden, vi har akkurat kjøpt oss et nytt hus i Halden som vi skal overta om 1,5 mnd. Dermed haster det med å få solgt det vi har og da er det masse som må fikses på kjapp tid. Derfor tenkte jeg at det var det perfekte tidspunktet å teste ut en kjapp og enkel bakeløsning , Cupcake mix. Jeg bruker aldri sånne ferdigmixer siden jeg liker å lage ting helt fra scratch men i forrige uke ble jeg spurt av det firmaet som fører merket Beatty Crocker i Norge om jeg ville pøve ut noen nye Cupcake mixer som de har kommet med, å det syntes jeg var en morsom utfordring. Så idag kastet jeg meg over mixen Cookies`n Cream , som men andre ord kan beskrives som en Oreo variant av Cupcakes. Mixen gir 9 st Cupcakes og inneholder i tillegg til kakemix også en mix til vaniljefrosting, hvite muffinsformer og strøssel (som minner om små oreobiter). Du trenger egg, olje og vann til muffins og du må tilsette melk til frostingen. Først og fremst må jeg si at det var lett å følge instruksene og allt var veldig fort ferdig. Du blander rett og slett bare mixen sammen med egg, olje og vann og visper det sammen. Jeg brukte noen andre former enn det som fulgte med og fikk dermed 7 muffins siden mine former var litt større. Frostingen ble jeg litt skuffet over, for det ble veldig liten mengde av det som fulgte med. Denne er det nok meningen bare skal smøres tynt på , og ikke sprøytes ut sånn som jeg pleier å gjøre det. Strøssel var det derimot ganske mye av. Jeg ble nok litt for bekymret for frosting mengden, for jeg hadde i litt form mye melk så min ble veldig rennende. Frostingen smaker godt, kanske litt typisk «halvfabrikata-smak», men det gjør vel egentlig at det ligner enda litt mer på Oreos siden fyllet der også smaker litt sånn fabrikklaget i smaken. Den er også i overkant søt etter min smak. Muffinsene er gode, kanske noe mer «svampete» enn hjemmebakst men allt i allt smaker det godt. Et Betty Crocker produkt jeg har brukt før og er godt fornøyd med er en ferdig frosting på boks som heter «Rich & Creamy Icing» i smaken «Chocolate Fudge». Det finnes også en vaniljevariant av denne som helt sikkert egner seg bedre til disse enn den som følger med i pulver form. Cupcaksene ble testet ut på samboern som likte dem veldig godt. Cupcakeformene jeg har brukt er fra butikken Strössel & Annat, det samme er de hvite sjokoladehjertene. Billettheftet på bildene er en fantastisk Valentines gav idé som kommer fra bloggen Gi det videre , en nydelig blogg som jeg anbefaler dere å ta en titt på.

Oppsummert, hjemmelaget er selvfølgelig best – men skal du først bruke en mix og er veldig glad i Oreos så er dette et godt alternativ!

Ønsker alle en fantastisk Valentines Day med de dere er glade i!!!

2 tanker på “Happy Valentines – og test av Cupcakemix

  1. Som vanlig er jeg imponert over tiltakslysten din Caroline!! Gøy at du ble spurt om å være tester.
    Kjekt med enkle varianter hvis man «plutselig» får besøk eller lysten blir for stor..;-)
    At samboeren likte de tar jeg som et godt tegn, for han er blitt en dreven smaker etter hvert.
    Gleder meg til neste «kapittel» og hva som dukker opp da ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s