Fargerik vaniljekake til mammas bursdag


Denne kaken ble laget på sparket og på kort varsel, så her måtte jeg ta det jeg hadde for hånden å slenge sammen en kake og pynte sånn som det falt meg inn. Ble alikevel ganske fornøyd og kaken var kjempegod! For å gjøre den ekstra festlig er bunnene farget i 3 ulike farger. Slik lagde jeg denne:

Kaken er laget etter samme oppskrift som White Velvet Cupcakes , del røren i 3 like deler. Farg hver del i den fargen du ønsker. Hell i 3 st smurte 20 cm former, bunnene bør være kledd med bakepapir, og stek de på 175 grader i 20-25 minutter.Husk å sjekke med en bakepinne at de er ferdige. La de avkjøles litt i formen og så på rist.

Som fyll har jeg brukt Sjokoladeganache i den ene laget, denne er blitt litt avkjølt og så pisket opp.

I det siste laget er det fiske jordbær i skiver og en blanding av 50/50 med pisket krem og vaniljekrem – veldig enkelt og utrolig godt i kaker. Denne kremen bør du ha rikelig av og den har jeg også smurt pg sprøytet utenpå hele kaken.

På toppen av kaken er det også krem og så har jeg pyntet med marsipan på øvre halvdel , den siste delen har jeg bare sprøytet på farget krem med en stor rund tip.

Her er litt bilder fra pynteposessen:

Denne ble godt tatt imot, den smakte nydelig! Også er det jo en bonus når det første stykket skjæres ut og de flotte fargene kommer til syne 🙂

2 tanker på “Fargerik vaniljekake til mammas bursdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s