Eksklusivt tilbud kun for Sukkerfeens lesere med vinnersjanse!!


Solen skinner og Sukkerfeens facebookside har vokst til nærmere 500 «likere» – finnes det da noen bedre måte å feire på enn et eksklusivt tilbud fra en av mine flotte samarbeidspartnere? Og som om det ikke var nok så har en av de som benytter seg av dette tilbudet mulighet til å vinne et flott Whoopie Pie sett, dette settet har jeg skrevet om her tidligere og det kan du lese om her.

Sukkerfeen har en god stund samarbeidet med nettbutikken Bo Nordisk, dette er en flott butikk med masse fint utstyr av høy kvalitet og med gode priser. De har både interiør, bakeutstyr, serviser og masse mer.

Frem til fredag den 15 juni kl 23:59 får Sukkerfeens lesere 10% rabatt hos BoNordisk på alle varer untatt varer som allerede er på salg og Wik & Walsøe. For å få rabatten må du skrive: SUKKERFEEN i feltet som heter rabattkode, det kommer opp under handlekuven når du trykker på «gå til kassen».

I tillegg  trekkes det ut et Whoopie pie sett blant de som bestiller og bruker Sukkerfeens rabattkode.

Her ser dere noen av produktene dere kan bruke rabatten på, selv elsker jeg Nigella Lawson serien !

2 tanker på “Eksklusivt tilbud kun for Sukkerfeens lesere med vinnersjanse!!

  1. Jeg lurte på om du vet hva disse tingene betyr, og hva de heter i butikkene: Milk powder, Pure iceing sugar, Vegetable shortening og Cocoa? Elsker bloggen din!!!

    • Hei! Beklager sent svar – så hyggelig at du liker bloggen min! Milk powder er pulverisert melk- tørrmelk. Dette har jeg ikke brukt i baking selv og vet igrunn veldig lite om det. Icing suger (kalles ofte powderd sugar) og er etter det jeg vet det samme som melis. Shortening er et vegetabilisk fett, går ofte under navnet Crisco. Vet ikke hvor lett dette er å få tak i i Norge. Cocoa er kakao 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s