Sukkerfeens makeover med nytt design, ny logo og Give Away!


Nå er vinneren trukket!

Den heldig vinner er kommentar nr. 27 ; I.H

Gratulerer så masse!!!

Jeg sender deg en mail i løpet av dagen, til dere andre så vill jeg si at det kommer flere Give Aways fremover så fortsett å følge med på bloggen 🙂

Caroline

 

 

Endelig er den ferdig – den nye profilen til Sukkerfeen.com! Resultatet er blitt helt fantastisk, jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Siden har fått nye farger og en kjempefin ny logo, nytt toppbilde på nettsiden , ny fotosignatur etc. hva mer kan man ønske seg?

Dette er altså den den sukkersøte feen som skal representere meg fremover, er hun ikke flott?

Alt dette har vært mulig pga. en person – Irene 🙂 Hun har laget allt dette fine, og det har vært en kjempemorsom prosess med masse flotte ideer og forslag. Du er rett og slett utrolig flink Irene og jeg kan ikke få takket deg nok! Hun har også en egen blogg som heter Gi det videre , en herlig blogg med masse stilige ideer og kreativitet, og  med en veldig beundringsverdig tanke bak det hele. Dette kan dere lese mer om på bloggen, pass også på å «like» hennes side på facebook.

For å feire dette har jeg fått den æren av å gi bort en kjempefin gave til en heldig leser, denne gaven kommer fra en av mine sponsorer –  nettbutikken Bo Nordisk! Line fra denne nettbutikken har vært så generøs å bidratt med et Woopie-pie sett til en heldig vinner som trekkes via random.org. Det kan også brukes til å lage kjempe-makroner.

For å være med i trekningen så trenger dere ikke gjør noe annet enn å skrive en kommentar , jeg vill veldig gjerne høre hva dere synes om det nye designet på nettsiden! Hvis dere liker min side på facebook blir jeg glad, men det er ikke noe krav. Anbefaler også at dere liker facebooksidene til Gi det videre og Bo Nordisk!

Konkurransen varer til og med lørdag (7 Juli) kl 24.00 – lykke til!!

 

 

 

 

75 tanker på “Sukkerfeens makeover med nytt design, ny logo og Give Away!

 1. Søtt nytt design, som passer godt til de mange fine søte oppskrifter!
  Har ikke besøkt siden før, men tror den er et fint besøk igjen:D Mange fine bilder!

 2. Hei paa deg!
  Gratulerer med nytt design!!! Kjempeflott er det!!!!!
  Gleder meg til mange flere herlige oppskrifter fra din kant. Naa har jeg nettop kost meg med en Oreo Choc Chip Cookie oppskrift fra deg og bakt i gaar. De er bare saa utrolig gode!!!
  Keep up the excellent work!!!
  Hilsen Camilla (Kakemilla)

 3. Supersøt logo! Herlige farger også! Følger Irene sin blogg, hun har utrolig masse flott å gi videre! Var ikke klar over FB siden hennes, men nå liker jeg den også! 🙂

 4. Flott logo. Dyktig dame du harsamarbeidet med.

  Lekker give-away. Tusen takk for at du gir oss muligheten til å vinne så flotte ting. Ha en strålende kveld.

 5. Åhhh, så sykt herlig konkurranse ❤ Jeg er egentlig ikke noe flink til å bake, men dette kunne jo ha hjulpet fælt ❤ hadde vært supert å kunne satt fram noe deilig snacks som man har laget selv i sommer, hehe 🙂 Jeg synes designet er superfint! 😀 Har likt alt på face og heter Nikita Banken Torp 🙂 Lykke til alle søte der ute, alle fortjener litt luksus i hverdagen, klem Nikita 🙂

 6. Siden din er blitt kjempe søt, nesten til å spise opp. Kjempe fin logo som står i samspill med resten av siden ❤

 7. Fargekombinasjonen passer veldig bra til det siden din handler om. Det gir et inntrykk (i alle fall for meg) om noe fint, positivt, godt og herlig. Den turkise blåfargen blanda sammen med rosa på toppen gjør det veldig behagelig å lese bloggen din. Der traff du spiker’n på veggen. Fortsett med det flotte arbeidet ditt, du!

 8. Jeg holder på å lage en matblogg der jeg skal dele oppskrifter fra hjemlandet mitt:) Jeg har mange matblogger jeg liker å titte innom, og sukkerfeen er blant topp 3, gode oppskrifter med perfekt resultat nesten hver gang! Når det gjelder designet er det lett, lekent og enkelt. Logoen er kjempesøt, men kan jeg spørre hvorfor du har valgt å ikke ha et ansikt på den? Hilsen Fato! ^^

 9. Den nye siden din er kjempeflott og den nye feen er så søt 🙂
  Og jeg liker alle 3 sidene på fb 🙂
  Ha en super uke….krysser fingre 🙂

  Mvh Monika T(nika_nor@hotmail.com)

 10. Jeg synes designet på nettsiden har blitt kjempefint! følrt jeg får skikkelig lyst på søtsaker faktisk når jeg er inne på siden 😀

 11. Jeg synes designet på bloggen har blitt kjempefint! Det er første gangen jeg besøker denne bloggen, men dette blir absolutt ikke den siste! Ser frem til å lese bloggen din! 🙂

 12. Jeg har satt meg som liker på sidene- og jeg vil veldig gjerne delta!
  Designet er jo helt supert! Så søtt- men samtidig profesjonelt- verken barnslig, amatørmessig eller tacky!
  Den komboen er det mange som ikke klarer altså 🙂

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 13. Gratulerer med ny og kjempefin layout. Liker denne siden utrolig godt. Jeg er det du kan komme lengst unna flink til å bake, men moro er det når man får god hjelp fra sukkerfeens oppskrifter 🙂

 14. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
  Jeg vil veldig gjerne prøve lykken hos deg 🙂
  ( _/ ) Synes det nye utseende var kjempe fint jeg.
  (=’.’=) Flotte farger og kjempe fint design..
  («)_(«) Så gratulerer med nytt design og masse masse lykke og hell,
  Sommer hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 15. •••♦••• Takk for en koselig blogg •••♦•••

  ► og for en premie! =))
  ► denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg =)

  ——> jeg er følger, og har tipset alle mine 276 facebook venner via privat melding

  Ha en fin kveld!

  Hilsen Kirsti (trondhf@hotmail.com)

 16. Kjempeflott side, gir god inspirasjon.
  Veldig flott giwe aways som loddes ut, det er ihvertfall noen som blir heldige 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s