Sukkerfeens første bedriftsworkshop


Den 23 oktober hadde jeg mitt første kurs for et firma. Det var for firmaet Bluegarden og det var 23 personer påmeldt. Vi hadde en workshop hvor alle fikk prøv seg på pynting av ulike slag med masse utstyr å velge i. Vi hadde sukkerpasta i ulike farger, mange ulike silikonformer, masse utstikkere og selvfølgelig flere typer tipper til sprøyteposene og mengder av frosting. Jeg hadde på forhånd laget ca 130 muffins så vi skulle ha nok å pynte. Siden jeg er så heldig at jeg har fantastiske foreldre så stillte mamma og pappa opp som assistenter , og det trengtes absolutt for det var mye som skulle på plass. Irene, som har hjulpet med med logo og design på denne siden , hadde laget kjempefine Pompoms i turkist og rosa som jeg hadde som bordpynt. Hvordan man lager slike kan dere se på den flotte bloggen hennes Gi Det Videre.  Alle fikk med seg flotte Goodie bags hjem, disse var satt sammen av nettbutikken Søte Saker, de klarte å fylle disse med masse fint utstyr til hver deltaker. Resten av utstyret til kurset var også kjøpt der og jeg vill passe på å takke for en fantastisk service. Det strømmer nå på med nye kurshenvendelser fra privatpersoner som ønsker hjemmekurs til ulike anledninger, jeg synes det er kjempekoselig å holde kurs for så masse hyggelige mennesker. Nå håper jeg også at flere bedrifter kan være intressert i et kreativt avbrekk i hverdagen, det er bare å ta kontakt.

Sukkerfeen er nå blitt registrert som et eget firma, dette er veldig stort for meg! Veldig spent på hva fremtiden vill bringe. Skal prøve å få tid til å legge ut oppskrifter hyppigere fremover, har vært så mye annet akkurat i det siste. De som er intressert i workshop kan kontakte med på mail: caroline.cornelia@gmail.com

Her er noen bilder fra workshoppen hos Bluegarden:

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s