Travel start på året


 Hei allesammen!

Hvis dere lurer på hvor jeg har blitt av så vill jeg bare fortelle at jeg er her fortsatt 🙂 Januar har rett og slett vært veldig travelt med en sønn som har vært mye syk og mye å gjøre på jobben. I tillegg fikk jeg sist uke en syk hund her hjemme og så ble jeg forkjølet selv og, så det har ikke vært mye tid til blogging eller baking etter nyttår. Det skjedde masse positive ting for bloggen i 2012 å jeg tenkte jeg skulle mimre litt med dere i dette innlegget. En veldig morsom ting jeg fikk være med på i fjor var å være dommer i VGs bolletest, det var en veldig gøyal erfaring og jeg fikk treffe veldig dyktige mennesker.

Jeg har også vært så heldig å ha 4 innlegg i «Lesernes VG» i 2012 , følgende oppskrifter har vært med der: Nugattikake, BlondiesGulrot Cupcakes og Amerikansk Eplepai. Disse har også vært de mest populære oppskriftene i 2012 , i tillegg til Wienerbrød og Appelsinkaker.

 2012 var også året hvor Sukkerfeen fikk sin egen logo og bloggdesign. Dette var kjempestort for meg og jeg er blitt så utrolig glad i profilen siden har fått. Irene , som har designet logoen og de andre elementene laget også flotte oppskriftsnotat bøker og gaveesker som man kan printe ut fra bloggen hennes Gi Det Videre, slik at lerserne kan lage sine egne. Fantastisk. Jeg er så heldig som kjennr sånne dyktige og herlige mennesker.

Cupcake kurser var også noe jeg startet med ifjor. Jeg har hatt 8 kurser i år, alle har vært kjempehyggelige og alle dere som har deltatt har vært kreative og trivlige menneske. Tusen takk til dere alle. Jeg har allerede fått booket inn noen nye kurser for 2013, gleder meg!

Rett før Jul vant jeg konkurransen «Årets Julekake» hos opplysningskontoret for brød og korn! Det var utrolig morsomt å vinne, særlig med så sterke konkurrenter! Det var mine Appelsinkaker som vant, «- Spennende og frisk smak, god balanse, lett å lage og god å spise.. – Dette vil bli en kake som skiller seg ut fra de vanlige julekakene og som alle vil kunne like.» – slik lød deler av begrunnelsen for seieren fra dommerne. Dere kan lese hele begrunnelsen her: Appelsinkaker til topps.

På nettstedet Mat og Drikke hvor det skrives om matsider og mat blogger av alle slag ble det nettopp gjort en evaluering av Sukkerfeen.com , jeg fikk terningskast 6 og ble kjempeglad! Det ble nevnt at sidene var noe lange, så dette må jeg selvfølgelig vurdere å gjøre noe med, men uansett så er jo terningskast 6 helt strålende.

Dette er noen av høydepunktene fra 2012 og gladnyheten på slutten der nå fra Januar. Håper dere fortsetter å følge sidene mine, kan love dere masse nye oppskrifter i 2013. Dersom dere har oppskriftsønsker, synspunkter eller andre kommentarer dere vill dere så er det bare å komme med dem , så svarer jeg så godt jeg kan!

Ps! En ny oppskrift er rett rundt hjørnet!

Hilsen Caroline

 

 

 

 

2 tanker på “Travel start på året

  1. Jeg er bare spent på hva du klarer å få til i 2013 jeg, ut fra alt som skjedde i 2012 😉
    Stå på Caroline, du er utrolig flink, og det nyter vi andre godt av! Klem 😉

  2. Hei Caroline.

    Søster Stina tipset meg om bloggen din for en tid tilbake, og den er virkelig flott. Jeg har nå endelig prøvd meg på litt søtsaker…. 🙂 Serverte bærpuddingen din ved to anledninger forrige uke, og den er jo bare helt nydelig! Stor form eller småformer – begge deler fungerte like bra. Lykke til i 2013!

    Hilsen fra Kjersti.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s