Stor Valentines feiring – Produkttester og GIVE AWAY!!!


DSC_0298 copy DSC_0339 copy

Imorgen er det Valentines , dagen for å vise litt ekstra kjærlighet til de rundt oss, å det finnes vel egentlig ingen bedre måte å vise kjærlighet på enn å lage istand noe godt  å by på? Her om dagen hadde vi Valentines-verksted hjemme hos mamma og da ble det laget mye godt. Cake-pops og mini Cupcakes sto på menyen og vi benyttet anledningen til å teste ut noen nye produkter på markedet. Jeg har den siste tiden flyttet bloggen min tilbake til wordpress og ut fra «matbloggerne» som jeg hørte til før, om det er noe dere savner som ikke har kommet med her så gi meg beskjed. Nå til produktene og testene:

Vi testet ut Regals nye kakemix – Mini Cupcakes.

SDSC_0279må søte sjokolade cupcakes med karamellkrem, for den som har dårlig tid eller ønsker å bruke miks isteden for å bake selv. Denne fikk jeg Iselin til å teste ut for meg, så jeg kunne observere litt underveis. De var enkle å lage.Vi fikk ikke fullt så mange som det står på pakke, vi fikk 20 st , det står 25. 

Dette var enkelt og raskt å lage, man tilsetter kun vann og olje i et DSC_0281ferdig pulver , i frostingen tilsettes romstemperert smør. Muffinsene ble fine, frostingen ble alltfor tykk så der måtte vi tilsette litt mere vann. Når den kom på kakene var den alikevell ganske tørr, så den sprakk når vi skulle ha på pynten.  Pynten og karamell kulene som fulgte med bare trillet av. Alikevell må jeg si at de ble fine, og smakte godt. DSC_0292Frostingen er litt vel søt. Vi pyntet med Lovehearts, noe som gjorde de til veldig romantiske Valentines kaker. Totalt sett synes jeg dette var en fin kakemiks.

DSC_0309

 

Lékué sin nye Cake Pops Silikonform

foto_270_686Denne var virkelig en gledelig nyhet, og den funket som bare det. Jeg personlig synes i hvertfall det har vært litt styr med Cake pops, først må man ha kake som man kan smule opp, røre inn frosting, rulle kuler og ut og inn av kjøleskap mange ganger. Med denne lager man bare deigen ferdig. Har den oppi formen, tar på lokket og steker dem. Så er det bare å dyppe i det du vill og pynte. Jeg er fra før veldig fornøyd med det meste av det jeg har fra dette merket, men denne blir nok en av en av de store favorittene, sammen med vaffelformen. Mye morsommere å lage Cake pops når det ikke blir så mye styr. DSC_0314Prisen er på ca 300 kr, den selges bl.a på Kichen , men jeg tror sikkert at andre butikker som feks. Tilbords og BoNordisk også kommer til å ta inn denne. Vi testet med en av oppskriftene som fulgte med i pakken, denne finner du nederst i innlegget sammen med bilder fra prosessen. Vi pyntet våre med Dr. Oetkers Love Mix strøssel som jeg har fått tilsendt prøve på. DSC_0341 copy

 

 

 

 

 

Nå til det dere venter på – Give Away!

I anledning at jeg er i det gavmilde hjørnet idag og synes Valentines er koselig , så har jeg kjøpt inn et ekstra sett av Lékué sin nye Cake Pops Silikonform!!! foto_270_686 Dette settet vinner 1-54-002253-love-krymmel-84-gen av dere! I tillegg trekker jeg hele 3 st vinnere som får hver sin boks med Dr. Oetkers Love Mix ( takk til Dr Oetker som har bidratt med disse). Dette er de fantastiske premiene deres!!!!!! Bra ikke sant? Håper dere deler denne trekningen og at dere liker facebooksiden min , det enest dere trenger å gjøre for å være med er å skrive en kommentar under dette innlegget med e-post adressen deres. Konkurransen varer ut februar, vinnerene trekkes 1 mars. Jeg drømmer om 1000 likes i 2013 😉

Ønsker dere alle en romantisk og koselig Valentinesday!!!!!

(se oppskrift på kaffe Cakepops rett under dette)

Kaffe og mascarpone Cake Pops
50 g smør
55 ml melk
75 g brunt sukker
1 egg
1 eggeplomme
1,5 ts bakepulver
130 g mel
5 g pulverkaffe

Mascarpone glasur til å dyppe i
250 g mascarpone
40 g sukker
Cocoa powder til å strø over om man ønsker det

Sett ovnen på 190 grader
Smelt smøret og bland det med melk, egg, eggeplomme og brunt sukker

DSC_0269DSC_0270Bland sammen kaffepulver, mel og bakepulver

DSC_0271

Bland dette godt sammen med det andre til en tykk røre

DSC_0273

Fyll røren i gropene i silikonformen , legg så på lokket og stek de på 190 grader i 12-15 minutter. La de avkjøles litt før du åpner formen, stikk en pinne i hver Cake Pop.

DSC_0276 DSC_0285

Lag Glasuren gjennom å smelte mascarponen forsiktig i vannbad sammen med sukkeret. Dypp hver Cake Pop i osteglasuren , ha på litt pynt eller dryss over kakao pulver. Sett til avkjøling i kjøleskap. Om du ønsker å lage striper av sjokolade ellr candymelts som jeg har gjort her, sett dem først en halvtime i kjøleskap med osteglasuren på, smelt og ha på sjokolade og pynt.

Disse er veldig gode!

48 tanker på “Stor Valentines feiring – Produkttester og GIVE AWAY!!!

  1. Så ut som en veldig god oppskrift på cakepops. Vil veldig gjerne være med på trekningen din, håper du får 1000 likes, du er på god vei ser jeg 🙂 Therese (therese_v@hotmail.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s